Winkel

Prisca Junior is al meer dan 30 jaar een waar begrip in Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem en omstreken. Prisca van Egmond begon ooit met het maken van kleding voor haar eigen kinderen. Haar stijl en oog voor mode viel bij andere erg in de smaak waardoor ze het idee kreeg om een winkeltje te starten. Ze ging over tot het verkopen van bekende merken en het kleine winkeltje groeide al snel uit tot een serieuze kindermodezaak. De winkel is inmiddels een echt familiebedrijf geworden met een hecht team.
 
Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen je dan ook graag om de mooiste outfits te vinden. De zeer brede collectie merkkleding van hoger segment gaat van 0 t/m 16 jaar (maat 50 t/m 180).
 
De winkel is 7 dagen in de week geopend, zie onze openingstijden bij contact. Op deze webshop bieden wij geselecteerde items aan, uit onze collectie. Dit betekend dus dat niet alle merken of items die wij in de winkel verkopen bij ons online staan. Ben je benieuwd naar welke merken wij nog meer verkopen? Check dan even op de pagina merken voor een overzicht van ons actuele merkenaanbod of bezoek natuurlijk onze winkel voor de complete collectie.
De winkel is gevestigd in de Grand Passage in het winkelcentrum van Hoofddorp. Hoofddorp is door het grote aanbod aan winkels en lunchrooms een echte aanrader om gezellig te komen shoppen en bijvoorbeeld een terrasje te pakken! 
 

Bestellen?

Indien je niet in de buurt woont of in de gelegenheid bent om langs onze winkel te komen, geen nood! Op deze webshop bieden wij geselcteerde top-items aan. Mocht je hier nou vragen hebben of iets leuks op onze social media gezien hebben? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch of via social media.

 

PRISCA JUNIOR Kinder & Tienermode

Kruisweg 648
2132 CJ Hoofddorp
Tel. 023-5651232
 
Kvk nr. 71502394
BTW nr. NL858739963B01
rekening nr. NL93 RABO 0384425968