Mocht het online gekochte artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. LET OP: wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele verpakking met bijbehorende etiketten (kaartjes moeten nog zijn aangehecht).

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Het retourneren kan bij ons in de winkel of via een transportbedrijf. Het aankoopbedrag wordt, na ontvangst en goedkeuring van het artikel*, binnen 10 werkdagen teruggestort.

*Goedkeuring van het artikel houdt in:
– Het artikel is niet gebruikt, gedragen, beschadigd of gewassen.
– Beschadigingen zijn niet zelf geprobeert te herstellen.
– Alle originele kaartjes zijn aangehecht.
– Het artikel is geretourneerd in de originele verpakking inclusief ingevuld retourformulier.

 

Verzend het pakket inclusief ingevuld retourformulier en pakbon, op eigen kosten naar:

Prisca Junior v.o.f
t.a.v. RETOURZENDING
Kruisweg 648
2132 CJ Hoofddorp

Bij afgifte van je pakket bij een transportbedrijf ontvang je daarvan een bewijs, zorg ervoor dat je dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over de retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van de retourzending is.

 

Afgekeurd product:

Indien een product niet voldoet aan onze goedkeuring kunnen wij het aankoopbedrag niet retourneren. Je wordt hiervan dan op de hoogte gesteld.

 

Retourneren in de winkel:


Neem het pakket inclusief pakbon mee naar onze winkel, Kruisweg 648 Hoofddorp. In de winkel kun je het artikel ruilen voor een ander artikel, een tegoedbon krijgen of we storten het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug.